piqsels.com-id-jfnwj.jpg
 

GREEN CLEANING PRODUCTS BV

Professioneel, krachtig en veilig voor mens, dier en milieu

Green Cleaning Products bv is distributeur een leverancier van 100% Natuurlijke producten.

Wij willen de wereld groener maken v.w.b. hygiëne producten in de breedste zin van het woord.

Tevens het adviseren hoe u het beste kan schoonmaken behoort tot de taken van Green Cleaning products. Training en opleiding van uw schoonmaakpersoneel is een van de mogelijkheden.

Green Cleaning Products bv is distributeur van alle Naturama producten in Nederland.

De samenwerking met Naturama Green Planet BV is vanaf de introductie van Naturama in Nederland geweest op de Schoonmaak Vakdagen in 2019.

Alle producten van Naturama zijn 100% natuurlijk, biologisch & ecologisch. Mens- en Milieuvriendelijk, bevat geen enzymen, bevat geen giftige stoffen, is Hypoallergeen, is niet getest op dieren, is niet brandbaar en ze zijn gemaakt uit plantaardige extracten.

Green Cleaning Products bv is distributeur van alle ProbioAction producten in Nederland en Vlaanderen. Deze samenwerking met ProbioAction uit Bulgarije is een belangrijke aanvulling op het assortiment van Naturama. Deze geur neutralisatoren werken perfect in kamers, kantoorruimtes, toiletten, douches, kattenbakken, schoenen, auto's of kleedkamers waar een geur blijft hangen. 

Natuurlijke huis- en kamerreiniging met probiotische reinigingsmiddelen.

Het gebruik van preparaten met probiotische micro-organismen is de toekomstige manier van reinigen.

Probiotica herstellen het microbiële evenwicht in uw huis. Ze verhogen de hoeveelheid nuttige (probiotische) bacteriën in vergelijking met pathogene.

 

Zo breken de probiotische reinigers van Perilis Probiotic Premium organische allergenen af ​​op een natuurlijke manier en creëren ze een gezond microklimaat in huis. Zo adem je beter, slaap je beter en leef je beter.

Logo GCP - Zonder Schaduw.png
Naturama-Logo-HorizontalLockUp%402x-e1571325266438_edited.png
 

SCHOONMAKEN MET INDUSTRIËLE KRACHT

Het einde van de mythe dat GROENE producten niet werken of efficiënt zijn. 

Reinigen betekent “ontdoen van vuil“. Soms is dat gemakkelijker gezegd dan gedaan. Vuil kan erg vast zitten, en als het eenmaal losgemaakt is, moet het worden afgevoerd of weggespoeld zonder het ergens anders te bevuilen.

In het algemeen helpen schoonmaakmiddelen deze twee problemen op te lossen. Ze scheiden het vuil van het te reinigen oppervlak en daarna wordt het ingekapseld zodat het kan worden weggespoeld. Sterke reinigers zijn vaak agressief in het losmaken van vuil, vaak herkenbaar aan allerlei waarschuwingstekens op de labels. Afhankelijk hoe het losgemaakte vuil wordt ingekapseld, zal het residu na het reinigen ook nog vuil bevatten, net als het afvalwater. Dit afvalwater zal de vetten uiteindelijk weer loslaten als een afzetting in het riool. Vet in het residu zorgt voor potentieel gladde vloeren.

Met industrieel kracht reinigen betekent niet hetzelfde als gebruik van agressieve reinigers die gevaarlijk zijn voor dieren, mensen die ermee werken en het milieu. De chemisch ingenieurs van Naturama hebben een hele reeks producten ontwikkeld die de grote vetachtige moleculen van het vuil in kleinere stukjes knippen. Dat betekent dat bij het reinigen, de eigenschap van het vuil overal aan te plakken gewoon verdwijnt. Het riool blijft schoon en vloeren zullen nooit glad worden door het residu. Naturama is een zeer krachtige reiniger, die tevens veilig is voor mens en dier.

Naturama, het einde van de mythe dat “natuurlijk” niet werkt en industriële kracht slecht is voor het milieu.

 
 
FAQ 1.png

De meest gestelde vragen

12668820-vector-telefonist.jpg

We helpen je graag

cartoon-png-favpng-FXNYnnqTRy02DESyegUU8

Waar kan ik Naturama kopen?

663426-reinigingsproducten-voor-thuiscar

Doelgroepen

schoonmaakmiddelen

Green-Revolution-Global-Certificate-Prog

Certificeringen & Veiligheidsbladen