piqsels.com-id-jfnwj.jpg
 

GREEN CLEANING PRODUCTS BV

Professioneel, krachtig en veilig voor mens, dier en milieu

Green Cleaning Products bv is een leverancier en distributeur van 100% Natuurlijke producten. Van schoonmaak producten tot hygiene papier, wij willen de wereld groener maken vwb hygiene producten in de breedste zin van het woord.

Green Cleaning Products BV is distributeur van Naturama producten in Nederland.

De samenwerking met Naturama Green Planet BV is vanaf de introductie van Naturama in Nederland geweest op de Schoonmaak Vakdagen in 2019.

Alle producten zijn 100% natuurlijk, biologisch & ecologisch.

Mens- en Milieuvriendelijk, bevat geen enzymen, bevat geen giftige stoffen, is Hypoallergeen, is niet getest op dieren, is niet brandbaar en ze zijn gemaakt uit plantaardige extracten.

Logo GCP - Zonder Schaduw.png

SCHOONMAKEN MET INDUSTRIËLE KRACHT

Het einde van de mythe dat GROENE producten niet werken of efficiënt zijn. 

Reinigen betekent “ontdoen van vuil“. Soms is dat gemakkelijker gezegd dan gedaan. Vuil kan erg vast zitten, en als het eenmaal losgemaakt is, moet het worden afgevoerd of weggespoeld zonder het ergens anders te bevuilen.

In het algemeen helpen schoonmaakmiddelen deze twee problemen op te lossen. Ze scheiden het vuil van het te reinigen oppervlak en daarna wordt het ingekapseld zodat het kan worden weggespoeld. Sterke reinigers zijn vaak agressief in het losmaken van vuil, vaak herkenbaar aan allerlei waarschuwingstekens op de labels. Afhankelijk hoe het losgemaakte vuil wordt ingekapseld, zal het residu na het reinigen ook nog vuil bevatten, net als het afvalwater. Dit afvalwater zal de vetten uiteindelijk weer loslaten als een afzetting in het riool. Vet in het residu zorgt voor potentieel gladde vloeren.

Met industrieel kracht reinigen betekent niet hetzelfde als gebruik van agressieve reinigers die gevaarlijk zijn voor dieren, mensen die ermee werken en het milieu. De chemisch ingenieurs van Naturama hebben een hele reeks producten ontwikkeld die de grote vetachtige moleculen van het vuil in kleinere stukjes knippen. Dat betekent dat bij het reinigen, de eigenschap van het vuil overal aan te plakken gewoon verdwijnt. Het riool blijft schoon en vloeren zullen nooit glad worden door het residu. Naturama is een zeer krachtige reiniger, die tevens veilig is voor mens en dier.

Naturama, het einde van de mythe dat “natuurlijk” niet werkt en industriële kracht slecht is voor het milieu.

 
 
 

De meest gestelde vragen

We helpen je graag

Waar kan ik Naturama kopen?

Doelgroepen

schoonmaakmiddelen

Certificeringen & Veiligheidsbladen

©2021   Green Cleaning Products BV  KvK  77884914                                    Franco bedrag € 500,00 ex btw                   Met trots gemaakt met Wix.com