top of page

Naturama
Have a Nice Green Day®

Wie zijn de ontwikkelaars van NATURAMA?

Green Life Development zijn in de Verenigde Staten de ontwikkelaars van Naturama. Die wilden niet alleen dat schoonmaakmiddelen milieuvriendelijk zijn maar ook veilig voor de mensen die ermee werkten. Dit laatste kwam voort uit het feit dat zij bij het gebruik van schadelijk chemische schoonmaakmiddelen ziektes opliepen. Uit de daaruit voortvloeiende research zijn zeer krachtige op natuurlijke grondstoffen gebaseerde schoonmaakmiddelen voortgekomen.

Tegenwoordig werkt Green Cleaning Products nauw samen met de partners in de Verenigde Staten en is er direct toegang tot de kennis en laboratoria in de Verenigde Staten. We hebben speciaal voor de Olie verwerkende industrie, Scheepvaartindustrie en de Auto-industrie GREENLIFE PRO ontwikkeld ism Green Life Development. 

De producten uit de Naturama-familie zijn echt groen!

Onze formuleringen bestaan uit geselecteerd water, botanische plantaardige ingrediënten en mineralen die niet giftig, gemakkelijk biologisch afbreekbaar zijn en voldoen aan de Europese norm EN1276 en door het Amerikaanse Department of Environmental Protection Agency, EPA, worden erkend als een veilige oppervlakte-actieve stof.

Dit zijn de 3 sectoren waar wij ons in specialiseren: De Voedselverwerkende Industrie, De Olieverwerkende Industrie, De Auto-industrie.

bottom of page