top of page

Auto Industrie

Greenlife Pro Motive Autoparts Cleaner
Reinigings- en ontvettingssysteem voor auto's ontworpen om effectief vet, roet en koolstof te verwijderen. Niet giftig, enzymvrij en milieuvriendelijk. Uiteraard gaat deze Auto Part's Cleaner in uw eigen spoelbak en omdat het product geen oplosmiddelen of andere giftige stoffen bevat kunt u er gewoon met uw blote handen in en zult u ook geen hoofdpijn of bloedneuzen krijgen. Product verdampt met zo snel als water dus gaat het langer mee. Greenlife Pro van Naturama is zo effectief dat er geen verwarming of pomp nodig is om onderdelen schoon te maken. DUS: Geen oplosmiddelen, enzymen of bijtende chemicaliën, niet vlambaar, lage operationele kosten


 

 

 

 

 

Greenlife Pro Motive Wheel & Breakcleaner

De veiligste, meest effectieve niet-giftige remreiniger die er is. Andere remreinigers claimen misschien een laag VOS-gehalte te hebben, maar Greenlife Pro Motive heeft geen VOS. Reinigt remmen snel en effectief, veilig voor contact met handen, huid. Speciale ventilatie is niet nodig en het product geeft geen dampen af.

 

 

 

 

 

 

Het verwijderen van olie, vetten, koolstof, siliconen en andere moeilijk te verwijderen producten, zijn voor de Greenlife Pro Motive producten van Naturama totaal geen probleem. Uit diverse testen is gebleken dat de Greenlife Pro Oil Desolver alle soorten olie/vetten en silicone afbreekt. Reinigen van Oliepijpleidingen om die naderhand te voorzien van een Preventieve coating of wrap is geen probleem omdat ons product geen resudu achterlaat. Uitvoerige testen bij STOPAQ hebben dit uitgewezen. 

Het reinigen voor boorplatfoms, tankstations, met olie vervuilde grond, lekkage op beton. Overal waar olie gemorst wordt kan ons product de achtergebleven olie oplossen en verwijderen op een natuurlijke wijzen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Algemeen ontvetten en verwijderen van koolstof

Greenlife Pro Motive ontvetters zijn zeer effectief in het verwijderen van vet, olie, koolstof en roet. Het is effectief bij het verwijderen van olie van beton, koolstof van zuigers, vet en vuil van motoren en algemene reiniging.

 

Veelvoorkomende toepassingen zijn onder meer:

  • Boorplatforms, verwerking en boren

  • Reparatie en reiniging van auto's en vrachtwagens

  • Marine machinekamer, dekken, tanks en lensreiniging

Locomotief- en railreiniging, ontvetten en koolstofverwijdering.

  • Locomotiefmotor Krukas behandeld met Greenlife Pro Oil Disolver

Motorblok krukas behandeld met Greenlife Pro Deze voor- en na foto's zijn gemaakt in een locomotiefwinkel. De krukas werd behandeld met een sproeier met de Greenlife Pro oplossing, borstelen en afgeveegd met een droge doek. De resultaten zijn verbluffend zoals aangegeven door het schone staal en zijn vergelijkbaar met wat wordt verwacht van een power wash-dipsysteem.

Spoelbak garage
Onderdelen reinigen
Schoonmaken in spoelbak
Reinigen remschijven Naturama
Naturama Garagevloer reiningen
Naturama onderdelen reinigen
Krukas reinigen
Motor reinigen
Naturama olie verwijderaar
Olie en vet verwijderen
Olie verwijderen

Greenlife Pro Motive

Greenlife Pro Motive

Greenlife Pro Motive
Video zoeken...
Naturama

Naturama

02:05
Video afspelen
Naturama

Naturama

00:34
Video afspelen
Naturama based motive degreaser

Naturama based motive degreaser

02:05
Video afspelen
Naturama

Naturama

05:48
Video afspelen
naturama 01

naturama 01

01:37
Video afspelen
bottom of page