top of page
Sphere on Spiral Stairs

Een revolutie in Schoonmaken

Natuurlijke huisreiniging met probiotische reinigers. Het gebruik van producten met probiotische micro-organismen is de toekomstige manier van reinigen. Probiotica herstellen het microbiële evenwicht in uw huis. Ze verhogen de hoeveelheid nuttige (probiotische) bacteriën ten opzichte van pathogene bacteriën. Zo breken ProbioAction probiotische reinigers organische allergenen op natuurlijke wijze af en creëren zo een gezond microklimaat in huis. Zodat je beter ademt, beter slaapt en beter leeft.

Reinig je huis met ProbioAction

Vertrouw op de kracht van de natuur en onze probiotische reinigers. Onze probiotische reinigers zijn samengesteld uit nuttige micro-organismen, beter bekend als probiotica. Zo reinigen ProbioAction producten effectief en optimaliseren ze tegelijkertijd het microbiologische evenwicht. Dit vermindert het risico op bacteriële ziekten. Probiotische reinigers zijn biologisch afbreekbaar, hypoallergeen en neutraliseren met succes onaangename geuren. Ze zijn VEILIG voor u, uw huis en het milieu.

Vergeet schoonmaakmiddelen met een sterke ondraaglijke geur en sterke chemische ingrediënten, bleekmiddel en langdurig schrobben van vervuilde oppervlakken. U kunt uw huis nu snel en efficiënt schoonmaken met volledig ONSCHADELIJKE schoonmaakmiddelen .

Wat zijn de voordelen van probiotische reinigingsmiddelen?

Onze milieuvriendelijke reinigingsmiddelen zijn NIET gemaakt met synthetische stoffen en schadelijke chemicaliën. Er zit geen chloor, sulfaten, fosfaten en nitraten in. Door ze te vertrouwen, creëert u een veiligere omgeving en verbetert u de luchtkwaliteit binnenshuis.

Probiotische reinigingsmiddelen zijn VEILIG voor dagelijks gebruik. Kies NU de weg naar gezondheid en onze probiotische reinigingsmiddelen!

Waar zijn de producten voor bedoeld?

Zet in op beter en veiliger schoonmaken met onze biologische schoonmaakmiddelen!

De basis van de biocleaners zijn probiotische stammen.  Ze reinigen effectief elke verontreiniging en vormen een beschermende laag op het oppervlak. Dit zorgt voor een betere en gezondere leefomgeving.

Dit maakt bio-reinigers geschikt voor gebruik in huis, in hotels, restaurants, kantoren, scholen, ziekenhuizen, beauty- en SPA-centra. En in alle openbare gebouwen waar veel mensen werken.

Het is algemeen aanvaard dat bacteriën schadelijk zijn en dat we ze moeten vernietigen. In deze oorlog is de mensheid geen winnaar. Bacteriën bestaan ​​al ongeveer 4 miljard jaar en blijven bestaan. Bacteriën kunnen schadelijk (pathogeen) en heilzaam (probiotisch) zijn. Door ze te vernietigen, doden we zowel schadelijke als nuttige bacteriën en verstoren we de biobalans. Velen van hen verwerven resistentie bij veelvuldig gebruik van een bepaald preparaat. Bacteriën zijn betrokken bij vitale processen voor mens en milieu, dus je kunt ze beter proberen te gebruiken dan ze te vernietigen. Of zoals de Amerikaanse schrijver Stewart Brand beweert: “Als je niet van bacteriën houdt, ben je op de verkeerde planeet” Stewart-merk Micro-organismen spelen een cruciale rol in het leven van mensen, dieren en planten.

 

We beseffen steeds meer dat het handhaven van een natuurlijk microbieel evenwicht de beste manier is om een ​​goede hygiëne en een gezonde levensstijl te behouden. Op basis hiervan hebben wij een serie producten ontwikkeld op basis van nuttige probiotische bacteriën.

 

PROBIOTICA

ProbioAction Premium probiotische producten maken gebruik van een combinatie van soorten speciaal geselecteerde Gram-positieve nuttige bodembacteriën van het geslacht Bacillus. De natuurlijke oorsprong van de probiotische bacteriën helpt de ecologische zuiverheid en het bio evenwicht in het milieu te behouden.

HOE DE PROBIOTICA WERKT?

De volgende factoren zijn noodzakelijk voor het bestaan ​​van een bacterie: de aanwezigheid van een voedingsbodem en vocht, de juiste temperatuur en pH. Als een van hen ontbreekt, vormen ze, afhankelijk van het type bacterie, sporen, wachtend op gunstige omstandigheden, of ze sterven. Zonder voedsel vormen de bacteriën sporen en in deze vorm worden ze opgenomen in de ProbioAction Premium-producten. Als ze het flesje verlaten, vinden de sporen de juiste omstandigheden voor ontwikkeling. De belangrijkste voedselbron voor hen zijn de organische verbindingen in het milieu, zoals aromatische stoffen, resten van de menselijke en dierlijke metabolische activiteit en andere organische formaties.

 

Bacteriën concurreren met pathogene bacteriën en huisstofmijten om voedsel, en naarmate ze zich intensiever vermenigvuldigen, worden ze dominant. Dit vermindert de ontwikkeling en populatie van schadelijke micro-organismen aanzienlijk. Uit een onderzoek aan het Stefan Angelov Instituut voor Microbiologie van de Bulgaarse Academie van Wetenschappen is gebleken dat producten die probiotische bacteriën bevatten de groei van de volgende pathogene organismen remmen: Staphylococcus aureus, Enterococcus faecalis, Streptococcus pyogenes, Candida albicans.

Bekijk onze speciale website voor ProbioAction producten inclusief meer informatie.

Bacteriën
Bacteriën

Huisstofmijten

Huisstofmijten zijn een van de belangrijkste bronnen van allergenen. De uitwerpselen van mijten bevatten een eiwit – het spijsverteringsenzym DerP1, dat allergische reacties en aandoeningen veroorzaakt (astma, loopneus, conjunctivitis, dermatitis, ademhalingsproblemen en andere). De probiotische bacteriën breken dit allergeen tijdens het voedingsproces af en neutraliseren zo de schadelijke effecten ervan. Tegelijkertijd remmen ze, volgens het principe van competitieve voeding, de mijtenpopulatie aldus de Bulgaarse Academie van Wetenschappen.

 

De levenscyclus van bacteriën duurt zes dagen en op de zevende dag sterven ze vermoedelijk door uitputting van voedingsstoffen. In hun korte leven geven de probiotische bacteriën enzymen vrij die de chemische verbindingen van geuren afbreken en deze zo vernietigen en neutraliseren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zo fungeren de probiotische bacteriën als een natuurlijk biologisch filter, waarbij ze de lucht zuiveren, organische allergenen en onaangename geuren verwijderen uit vet, sigarettenrook, huisdieren, vocht, zweet, urine, parfums, enz.).

 

Bij het reinigen van oppervlakken en voorwerpen breken probiotische bacteriën organische verontreinigingen op microscopisch niveau af, waardoor ze diep doordringen. Tegelijkertijd vormen ze een probiotische film die meerdere dagen op het behandelde oppervlak inwerkt of een zogenaamd langdurig effect heeft.

 

Deze eigenschappen van de probiotische bacteriën maken de producten van ProbioAction Premium aanzienlijk effectiever dan de klassieke reinigingsmiddelen, die oppervlakkig en korter werken.

 

Samenvattend presteert ProbioAction Premium beter dan conventionele reinigingsmiddelen op alle indicatoren van effectiviteit, veiligheid en onschadelijkheid.

 

Bekijk onze speciale website voor ProbioAction producten inclusief meer informatie.

Bedwants
Huisstof en mijten
Bedwants in matrassen
bottom of page