top of page
Sphere on Spiral Stairs

Een revolutie in Schoonmaken

Natuurlijke huisreiniging met probiotische reinigers. Het gebruik van producten met probiotische micro-organismen is de toekomstige manier van reinigen. Probiotica herstellen het microbiële evenwicht in uw huis. Ze verhogen de hoeveelheid nuttige (probiotische) bacteriën ten opzichte van pathogene bacteriën. Zo breken ProbioAction probiotische reinigers organische allergenen op natuurlijke wijze af en creëren zo een gezond microklimaat in huis. Zodat je beter ademt, beter slaapt en beter leeft.

Reinig je huis met ProbioAction

Vertrouw op de kracht van de natuur en onze probiotische reinigers. Onze probiotische reinigers zijn samengesteld uit nuttige micro-organismen, beter bekend als probiotica. Zo reinigen ProbioAction producten effectief en optimaliseren ze tegelijkertijd het microbiologische evenwicht. Dit vermindert het risico op bacteriële ziekten. Probiotische reinigers zijn biologisch afbreekbaar, hypoallergeen en neutraliseren met succes onaangename geuren. Ze zijn VEILIG voor u, uw huis en het milieu.

Vergeet schoonmaakmiddelen met een sterke ondraaglijke geur en sterke chemische ingrediënten, bleekmiddel en langdurig schrobben van vervuilde oppervlakken. U kunt uw huis nu snel en efficiënt schoonmaken met volledig ONSCHADELIJKE schoonmaakmiddelen .

Wat zijn de voordelen van probiotische reinigingsmiddelen?

Onze milieuvriendelijke reinigingsmiddelen zijn NIET gemaakt met synthetische stoffen en schadelijke chemicaliën. Er zit geen chloor, sulfaten, fosfaten en nitraten in. Door ze te vertrouwen, creëert u een veiligere omgeving en verbetert u de luchtkwaliteit binnenshuis.

Probiotische reinigingsmiddelen zijn VEILIG voor dagelijks gebruik. Kies NU de weg naar gezondheid en onze probiotische reinigingsmiddelen!

Waar zijn de producten voor bedoeld?

Zet in op beter en veiliger schoonmaken met onze biologische schoonmaakmiddelen!

 De basis van de biocleaners zijn de CONSORTIUM CS4 probiotische stammen.   Ze reinigen effectief elke verontreiniging en vormen een beschermende laag op het oppervlak. Dit zorgt voor een betere en gezondere leefomgeving.

Dit maakt bio-reinigers geschikt voor gebruik in huis, in hotels, restaurants, kantoren, scholen, ziekenhuizen, beauty- en SPA-centra. En in alle openbare gebouwen waar veel mensen werken.

De Principes van Probiotica

Het is algemeen aanvaard dat bacteriën schadelijk zijn en dat we ze moeten vernietigen. In deze oorlog overwint de mensheid niet. Bacteriën bestaan ​​al zo'n 4 miljard jaar en er komen er steeds meer. Bacteriën zijn zowel schadelijk (pathogeen) als gunstig (probiotisch). Door ze te vernietigen, doden we zowel schadelijke als nuttige bacteriën en verstoren we de biobalans. Velen van hen krijgen bij veelvuldig gebruik van een bepaald preparaat weerstand. Bacteriën zijn betrokken bij vitale processen voor mens en milieu, en daarom is het juister om te proberen ze te gebruiken in plaats van ze te vernietigen. Of zoals de Amerikaanse schrijver Stuart Brand stelt:

 

"Als je niet van bacteriën houdt, ben je op de verkeerde planeet" Stewart Brand

Waar zijn de producten voor bedoeld?

Zet in op beter en veiliger schoonmaken met onze biologische schoonmaakmiddelen!

De basis van de biocleaners zijn de CONSORTIUM CS4 probiotische stammen.   Ze reinigen effectief elke verontreiniging en vormen een beschermende laag op het oppervlak. Dit zorgt voor een betere en gezondere leefomgeving.

Dit maakt bio-reinigers geschikt voor gebruik in huis, in hotels, restaurants, kantoren, scholen, ziekenhuizen, beauty- en SPA-centra. En in alle openbare gebouwen waar veel mensen werken. Micro-organismen spelen een cruciale rol in het leven van mens, dier en plant.

We realiseren ons steeds meer dat het behoud van het natuurlijke microbiële evenwicht de beste manier is om een ​​goede hygiëne en een gezonde levensstijl te behouden. Op basis hiervan hebben wij samen met onze producent Perilis Trading een serie producten ontwikkeld op basis van gunstige, probiotische bacteriën.

Hoe werkt het CS4 Consortium?

De volgende factoren zijn nodig voor het bestaan ​​van een bacterie: de aanwezigheid van een voedingsbodem en vocht, geschikte temperatuur en pH. Wanneer een van hen ontbreekt, vormen ze, afhankelijk van het type bacterie, sporen, wachtend op gunstige omstandigheden, of sterven ze af. Zonder voedsel vormen de CONSORTIUM CS4-bacteriën sporen, en in deze vorm worden ze opgenomen in Perilys Probiotic Premium-producten. Bij het verlaten van het flesje vinden de sporen de juiste omstandigheden voor ontwikkeling. De belangrijkste voedselbron voor hen zijn organische verbindingen in het milieu, zoals aromatische stoffen, residuen van menselijke en dierlijke metabolische activiteit en andere organische formaties.

 

CS4 CONSORTIUM-bacteriën concurreren om voeding met ziekteverwekkende bacteriën en mijten en door intensievere vermenigvuldiging worden ze dominant. Op deze manier wordt de ontwikkeling en populatie van schadelijke micro-organismen sterk verminderd. Uit onderzoek aan het Stefan Angelov Instituut voor Microbiologie aan de Bulgaarse Academie van Wetenschappen is gebleken dat producten die CONSORTIUM CS4 bevatten de groei van de volgende pathogene organismen remmen: Staphylococcus aureus, Enterococcus faecalis, Streptococcus pyogenes, Candida albicans.

Huisstofmijten

Huisstofmijten zijn een van de belangrijkste bronnen van allergenen. De uitwerpselen van de mijten bevatten een eiwit - het spijsverteringsenzym DerP1, dat allergische reacties en aandoeningen veroorzaakt (astma, loopneus, conjunctivitis, dermatitis, ademhalingsmoeilijkheden en andere). Probiotische bacteriën van CONSORTIUM CS4 breken dit allergeen in het voedingsproces af en neutraliseren zo de schadelijke werking ervan. Tegelijkertijd remmen ze, volgens het principe van competitieve voeding, de mijtenpopulatie .

 

De levenscyclus van de bacteriën duurt zes dagen en op de zevende dag sterven ze vermoedelijk door uitputting van voedingsstoffen. In hun korte leven scheiden CONSORTIUM CS4-bacteriën enzymen af ​​die de chemische verbindingen van geuren afbreken, waardoor ze worden vernietigd en geneutraliseerd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CONSORTIUM CS4 vervult dus de rol van een natuurlijk biologisch filter, zuivert de lucht, verwijdert organische allergenen en onaangename geuren uit vetten, sigarettenrook, huisdieren, vocht, zweet, urine, parfums, enz.)

wetenschap-3
Bij het reinigen van oppervlakken en voorwerpen breken probiotische bacteriën organische vervuiling op microscopisch niveau af en dringen diep door. Tegelijkertijd creëren ze een probiotische film en werken ze meerdere dagen op het behandelde oppervlak of hebben ze de zogenaamde langdurig effect. Deze eigenschappen van de probiotische bacteriën uit CONSORTIUM CS4 maken de producten van ProbioAction aanzienlijk effectiever dan klassieke reinigingsmiddelen, die oppervlakkig en korter werken.

 

Samengevat: ProbioAction is superieur in alle indicatoren van effectiviteit, onschadelijkheid en veiligheid ten opzichte van conventionele reinigingsmiddelen.

Bekijk onze speciale website voor ProbioAction producten inclusief meer informatie.

bottom of page