top of page
1655848445268.jpg

Een transparante energiemarkt gericht op de toekomst

Wij brengen transparantie naar de B2B energiemarkt. Dit doen wij door middel van het leveren van high-impact energiebesparende producten aan onze klanten. Samen met u bouwen wij aan een energiemarkt die eerlijk en toekomstbestendig is.

Gamechangers

Hydromx® heeft een gezamenlijk doel: het verminderen van energieverbruik. Door de globale aanpak is Hydromx® altijd op de hoogte van de laatste technologieën en pionieren wij op het gebied van energietransitie producten.

Wat is Hydromx® ?

Hydromx® is een revolutionaire warmteoverdrachtsvloeistof die water of glycol vervangt in hydronische verwarmings-, koelings- en zonnesystemen. De unieke formule verbetert de thermische prestaties en verbetert de energie-efficiëntie. Bij verwarmingssystemen resulteert dit in een lager energieverbruik tot wel gemiddeld 20%!

Waar kan Hydromx® een voordeel zijn?

Hydromx® is een nieuwe categorie energie-efficiëntie producten die van toepassing is op commerciële en huishoudelijke verwarmings- en koelsystemen en op industriële toepassingen waar een efficiëntere warmteoverdracht van voordeel is. Hydromx® is een energiebesparende oplossing die wordt gebruikt in verwarmings- en koelsystemen om de warmteoverdracht te verbeteren en het energiegebruik te verminderen. 

Hydromx® kan worden gebruikt in alle water gebaseerde (hydronische) verwarmings- en koelsystemen als warmteoverdrachtsmedium (exclusief stoom gebaseerde systemen).

Hoe werkt Hydromx®?

Hydromx® maakt gebruik van geavanceerde nanothermotechnologie en een beschermde formulering om de warmteoverdracht te verbeteren en werkt samen met de kamer-/radiator thermostaten en de ketel/koelmachine regelaars om het energie verbruik te verminderen. 

Door de warmte efficiënter over te dragen, warmt het systeem sneller op of koelt het sneller af. Als gevolg hiervan worden de thermostaten eerder uitgeschakeld en verandert het systeem de aan/uit-cyclus om energie te besparen. Er is veel complexe wetenschap actief op het niveau van de nanothermotechnologie.

Kan ik Hydromx vertrouwen?

Het is door de jaren heen bewezen dat Hydromx® het comfort verhoogt en energie bespaart. Hydromx® is niet schadelijk voor mens en milieu en gaat oxidatie en verkalking in uw verwarmingssystemen tegen. Hydromx® verhoogt de efficiëntie van uw verwarmingssysteem door sneller de gewenste temperatuurinstellingen te bereiken en deze temperatuur langer vast te houden. Dit speciale voordeel zal energiekosten verlagen en de CO2 uitstoot verminderen.

Is Hydromx schadelijk?

Hydromx® is niet schadelijk; de componenten van Hydromx® zijn biologisch. Als het op de juiste manier wordt toegepast en gehanteerd, zal het geen schade toebrengen aan mensen en het milieu. Hydromx ® is niet bijtend, niet brandbaar en bevat geen kankerverwekkende stoffen. Om de veiligheid van het product te garanderen, moeten de volgende voorzorgsmaatregelen worden genomen. Raadpleeg het MSDS document voor volledige details. 

Zal Hydromx® verwarmings- en koelsystemen beschadigen?

Hydromx ® heeft ingebouwde corrosie-, verkalkings-, microbiologische en vorstbescherming en is compatibel met de gebruikelijke materialen in verwarmingssystemen, waaronder aluminium.
Er zijn nu duizenden installaties die gebruik maken van een breed scala aan ketels, radiatoren en kranen, en dit al acht jaar lang. Dit omvat casestudy's waarin aluminium warmtewisselaars en ventilatorconvectoren al meer dan twee jaar zonder problemen worden gebruikt.
Hydromx ® voldoet aan de ASTM-D- en BUILDCERT-corrosienormen en kan als remmer worden gebruikt. Voor volledige details zie Hydromx® Systeembescherming

BROCHURE

Service Hydromx

De consultants en engineers van Hydromx® adviseren en begeleiden u. Of u nou opzoek bent naar een quick win of een totaaloplossing, wij helpen u graag door middel van onze transparante aanpak. Bekijk de WHITEPAPER van Hydromx

 

Hoe gaan we te werk?

U heeft interesse en neemt contact met ons op, onze adviseur maakt een afspraak met u. Op deze afspraak zal de adviseur met u in gesprek gaan over uw wensen en zal hij uw vragen beantwoorden. Indien u Hydromx® in uw systeem wenst zal er een tweede afspraak gemaakt worden om een shouw uit te voeren. Uit deze shouw zal blijken of uw systeem geschikt is voor Hydromx®, tevens kunnen we na deze shouw ook een prijsopgave maken. Deze prijsopgave is een schatting omdat we bij installatie exact kunnen meten hoeveel Hydromx® erin uw systeem gaat. Indien u akkoord gaat met de prijsopgave zal er een datum afgesproken worden met een van onze Premium Installatie partijenDeze partij is geselecteerd om Hydromx® te mogen installeren.

Bekijk de FAQ van Hydromx Europe

Vragen? Neem gerust contact met ons op info@greencleaningproducts.eu of 06-40435739

Hydromx
Hydromx Energy Reduce Control Europa

Hydromx Energy Reduce Control Europa

01:26
Video afspelen
Dit is "Hydromx" van Energy, Reduce, Control

Dit is "Hydromx" van Energy, Reduce, Control

01:26
Video afspelen
PBA Hydromx Introductory Video

PBA Hydromx Introductory Video

01:53
Video afspelen
De snelheid van Hydromx vs Water.

De snelheid van Hydromx vs Water.

02:51
Video afspelen
HydroMX, Energy Saving Heat Transfer Nano Technology

HydroMX, Energy Saving Heat Transfer Nano Technology

02:54
Video afspelen
Case Study | Hydromx

Case Study | Hydromx

01:50
Video afspelen
bottom of page