top of page
Logo hydromx.png

The Nanofluid Technology behind Hydromx®

Een transparante energiemarkt gericht op de toekomst

Wij brengen transparantie en eerlijkheid naar de B2B energiemarkt. Dit doen wij door middel van het leveren van high-impact energiebesparende producten aan onze klanten. Samen met u bouwen wij aan een energiemarkt die eerlijk en toekomstbestendig is.

Gamechangers

Hydromx® heeft een gezamenlijk doel: het verminderen van energieverbruik. Door de globale aanpak is Hydromx altijd op de hoogte van de laatste technologieën en pionieren wij op het gebied van energietransitie producten.

Wat is Hydromx® ?

Hydromx® is een revolutionaire Nano vloeistof voor warmteoverdracht die gebruikmaakt van Nano-Thermo™-technologie. Hydromx gebruikt Nano deeltjes die in een stabiele toestand zijn gesuspendeerd om de snelheid van warmteoverdracht te verhogen, door de vloeistof op te warmen (of warmte te verwijderen) en energie over te dragen in een kortere tijd, waardoor aanzienlijk minder energie nodig is, wat uiteindelijk helpt onze klanten besparen geld. Hydromx® is het meest geschikt voor verwarmings- en koelsystemen in gesloten systemen waarbij efficiëntie wordt bereikt door de looptijden van bijbehorende apparatuur te verkorten. Dit proces verlengt de levensduur van de HVAC-apparatuur en houdt de onderhoudskosten laag. Bovendien is Hydromx® specifiek geformuleerd om corrosie, verkalking, algen, bevriezing en barsten in de systemen te voorkomen. Hydromx® is een van de belangrijkste maatregelen voor gebouwen om de energie-efficiëntie te verbeteren, kansen te bieden om lokale banen te creëren, te besparen op energierekeningen en kosteneffectief de uitstoot van broeikasgassen en andere schadelijke verontreinigende stoffen te verminderen.

Bekijk onze BROCHURE

Service Hydromx

De consultants en engineers van Hydromx® adviseren en begeleiden u. Of u nou opzoek bent naar een quick win of een totaaloplossing, wij helpen u graag door middel van onze transparante aanpak. Bekijk de WHITEPAPER van Hydromx

 

Hoe gaan we te werk?

U heeft interesse en neemt contact met ons op, onze consultant maakt een afspraak met u. Op deze afspraak zal de consultant met u in gesprek gaan over uw wensen en zal hij uw vragen beantwoorden. Indien u Hydromx in uw systeem wenst zal er een tweede afspraak gemaakt worden om een shouw uit te voeren. Uit deze shouw zal blijken of uw systeem geschikt is voor Hydromx, tevens kunnen we na deze shouw ook een prijsopgave maken. Deze prijsopgave is een schatting omdat we bij installatie exact kunnen meten hoeveel Hydromx erin uw systeem gaat. Indien u akkoord gaat met de prijsopgave zal er een datum afgesproken worden met een van onze preferred suppliersDeze partij is door uit geselecteerd om Hydromx te mogen installeren. Bekijk de FAQ van Hydromx USA

Vragen? Neem gerust contact met ons op info@greencleaningproducts.eu of 06-40435739

Hydromx
Hoe werkt HydromX?

Hoe werkt HydromX?

01:26
Video afspelen
HydroMX, Energy Saving Heat Transfer Nano Technology

HydroMX, Energy Saving Heat Transfer Nano Technology

02:54
Video afspelen
SVL Spotlight - Hydromx

SVL Spotlight - Hydromx

03:07
Video afspelen
HydroMX The biggest Savings is from the Energy you Do NOT use

HydroMX The biggest Savings is from the Energy you Do NOT use

02:07
Video afspelen
HydroMX Energy You do Not Use, Alicia

HydroMX Energy You do Not Use, Alicia

01:04
Video afspelen
bottom of page